“Elk feest is hard werken… en perfect afwerken”

Er loopt een rode draad door het verhaal van ons familiebedrijf. Op de plaats waar vandaag onze polyvalante zalen staan, stond ooit de boerderij waar oma en opa heel hun leven hard hebben gewerkt. Net zoals hun oma en opa dat op deze plek hebben gedaan. Eind de jaren ’80 was hard werken echter niet meer voldoende om een succesvol landbouwbedrijf te runnen. Onze ouders besloten om het over een andere boeg te gooien. De hoeve verdween maar het Hof ter Velden bestond vanaf 1989 verder als feestzalencomplex.

Inleven in de omstandigheden van elk bedrijf en event

Ook al werden op het Hof voortaan geen gewassen meer geteeld of dieren gekweekt, we gebruiken deze grondstoffen wel nog steeds als basis om onze gasten een schitterend feest of evenement te bezorgen. Ook het belang dat we hechten aan authenticiteit en de passie voor kwaliteit bleef gespaard van de sloophamer.

Kwaliteit leveren gaat nog steeds niet zonder hard werken. We hebben er bovendien een dimensie aan toegevoegd. We koesteren elke dag de ambitie om alle klanten een service te bezorgen dat tot in de puntjes afgewerkt is. Het persoonlijk contact met de klant, waarbij we ons telkens proberen in te leven in de omstandigheden van zijn bedrijf of evenement, maakt daar onlosmakelijk deel van uit.

Blijven inspelen op nieuwe behoeften

In 2005 kregen onze gebouwen een grondige make-over en maakten we ook werk van de aanleg van de terrassen, de speeltuin en de parking. Blijven inspelen op nieuwe behoeften van onze klanten beschouwen we als de beste manier om ons bedrijf een mooie toekomst te gunnen. Daarom hebben we onlangs geïnvesteerd in een nieuwe keuken en hebben we airconditioning in alle zalen geïnstalleerd.

Want, samen met ons schitterend team van keuken- en zaalmedewerkers willen we u graag nog heel lang van dienst zijn.

De familie Volkaert-Bosteels-Verwilghen-Van Damme

Maak een afspraak

Ons team

Maak kennis met het team dat elk feest tot in de puntjes voorbereidt en afwerkt.

Bekijk ons team

Namens mijzelf, mijn collega Dominique en de directie van az Sint-Blasius wil ik jou en je team van harte danken voor het goede verloop van het event afgelopen vrijdagavond. Het was fijn en professioneel samenwerken met jullie. Graag tot een volgende gelegenheid.

Catering pensioensviering
Ingrid Baert

Het was top! Lekker eten, leuk gepresenteerd op de bordjes en in de glaasjes, onze binnenkoer was tof aangekleed, de genodigden waren opgetogen over de catering en de sfeer, kortom het was een geslaagde event! Voor ons als organisator is het ook een pluspunt dat jullie ook al het logistieke er rond overnemen, dat is een zorg minder voor mij.

DDS-VERKO
Anika Buyst

Bekijk meer referenties